Et Ego får man med kunstig lys til planter

Et Ego får man med kunstig lys til planter

4. september 2020 Slået fra Af tmadmin

Kunstigt lys har jeg altid været ret bange for, da jeg altid har tænkt at naturligt lys skulle være meget bedre end kunstigt lys. Jeg har altid tænkt for mig selv at naturligt lys nok skulle være det bedste. Og alt hvad jeg har læst på nettet, så skulle naturligt lys også være det bedste. Men der skal jo altid være et ”men”, problemet er jo trods alt at jeg bor på den nordlige del af globussen. Og det har en rigtig stor betydning for hvor mange gange jeg kan høste på et år. Og sommeren her i norden er lidt mærkelig.

Et Ego får man med kunstig lys til planter

Vi kan jo have 2 ugers rigtig dejligt og lækkert sommervejr, også bare have regn på atter regn de næste 3 uger. Jeg valgte så derfor og investere i sådan et starterkit, hvor jeg har for det hele. Og spare kun lige lidt men det bedre end ingenting, og det var det her kunstig lys til planter.

Kæresten var trods alt ikke særlig glad for at jeg begyndte at gro inde i vores hus. Men fik hende overtalt. Den eneste betingelse fra hende var, at det ikke skulle til lugte hele huset. Det er jo herre nemt, i det kit jeg købte, var der et ventilationskit med. Og den tog al lugten ud af huset. Men mit ego blev lidt ødelagt da jeg så fandt ud af kunstig lys til planter var så meget bedre end at gro det udenfor med naturligt lys.

Der er så gået 3 måneder nu med at jeg har brugt kunstigt lys, for at være ærlig var jeg lidt skeptisk fordi er jo lidt stædige. Så ville ikke give op på ideen at naturligt lys ville være meget bedre end det kunstige. Da det så kom til høsten puha det gjorde meget ondt. Mit sølle ego, fordi jeg blev modbevist.

En af de bedste måder at gøre det på

Men selvom det gjorde så ondt på mit ego, var jeg bare glad for at jeg endelige fandt noget der rent faktisk virkede, hele året rundt. Kan nu høste mange flere gange om året og kvaliteten er bar tiptop. Nu har jeg tænkte mig at eksperimentere lidt videre med de her forskellige LED lamper. Har nu tænkt mig og købe en hel masse forskellige også for at finde ud af hvilken der så er bedst for mig.

Det skal nu alligevel være billigt og bare virke supergodt. Så havde jeg i tankerne at jeg skulle udvide mit gro til noget kæmpestort, og det var de her kunstig lys til planter.

Men jeg kan også sige dig at det her med en ægte vape væske er det bedste – læs mere her!